,,СЪВРЕМЕННИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА РАБОТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА И В НАЧАЛЕН ЕТАП НА ОБРАЗОВАНИЕ“.

Инициативата „Учители за Учители“ беше представена на  практически семинар „Съвременни образователни технологии за работа в детската градина и в начален етап на образованието“, който се състоя на 28.08.2014 г. в гр. София.  Благодарим на организаторите за огромната чест, която ни оказаха и за предоставената възможност да популяризираме своята идея сред над 200 учители от всички краища на България, които присъстваха на семинара. Това бе нашето първо представително участие, за което сърдечно благодарим на организаторите и на всички колеги участници – наши поддръжници и вдъхновители.

Ето един много близък до моя  и точен поглед над изминалите събития даден от Д-р Галина Борисова Хайдар, участник в семинара и име в българската педагогика.

За себе си мога да кажа само, че това беше едно вълнуващо и зареждащо със знания и положителни емоции обучение, с перфектна организация и ползи за всички участници! Благодаря на организаторите за перфектно свършената работа и на колегите за отзивчивостта и желанието им да посрещнат новостите и промените, както и да ги предизвикат.

Благодаря и за пчеличката BeeBot, мили организатори! Ще и бъде намерено точното предназначение, в точното време и на точното място. Има хляб по водите!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s