,,СЪВРЕМЕННИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА РАБОТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА И В НАЧАЛЕН ЕТАП НА ОБРАЗОВАНИЕ“.

Инициативата „Учители за Учители“ беше представена на  практически семинар „Съвременни образователни технологии за работа в детската градина и в начален етап на образованието“, който се състоя на 28.08.2014 г. в гр. София.  Благодарим на организаторите за огромната чест, която ни оказаха и за предоставената възможност да популяризираме своята идея сред над 200 учители от всички краища на България, които присъстваха на семинара. Това бе нашето първо представително участие, за което сърдечно благодарим на организаторите и на всички колеги участници – наши поддръжници и вдъхновители.

Ето един много близък до моя  и точен поглед над изминалите събития даден от Д-р Галина Борисова Хайдар, участник в семинара и име в българската педагогика.

За себе си мога да кажа само, че това беше едно вълнуващо и зареждащо със знания и положителни емоции обучение, с перфектна организация и ползи за всички участници! Благодаря на организаторите за перфектно свършената работа и на колегите за отзивчивостта и желанието им да посрещнат новостите и промените, както и да ги предизвикат.

Благодаря и за пчеличката BeeBot, мили организатори! Ще и бъде намерено точното предназначение, в точното време и на точното място. Има хляб по водите!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s