Безплатни обучителни видео семинари през август

За мен ще бъде удоволствие да се видя с Вас и във виртуалното пространство. Поводът е чудесен, времето за срещи е точно сега, когато си почиваме и обмисляме какъв ще е новият ни стайлинг в мениджмънта за новата учебна. Сигурна съм, че на срещата в Гугъл хангаут всички ще научим нещо ново, полезно и приложимо за нашите класни стаи и ще си тръгнем заредени с нови идеи, които да приложим на практика. Затова – ДА ГО НАПРАВИМ!

Моменти от класната стая

Уважаеми колеги,

Във връзка с нарастващия интерес към уеб платформите за управление на класната класната, „Моменти от класната стая“ „ENGLISHCLASSROOMBG“  и DeSita планират да проведат обучителни видео семинари в Hangouts. Избраната от нас тема е:

 Технологични решения за управление на класната стая.

Семинарите ще бъдат излъчени в ефир, така че ще може да се присъедините към тях (присъединявайки се имате възможност да задавате въпроси или да искате пояснения) или да ги гледате напълно БЕЗПЛАТНО. Необходимо е единствено да имате профил в Google + и да добавите Гугъл страницата на „Моменти от класната стая“ в кръговете си. Видео обученията ще започнат от 7 август. Те ще се предават „на живо“ в ефир, който може да бъде следен в YouTube. Видеото от проведения семинар, се съхранява и може да бъде гледано и на запис отново в YouTube.

Заснемане

Ето повече за Hangouts в Гугъл +

1. Къде да намерите своя  Hangouts?

Щракнете върху…

View original post 434 more words

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s