КАК ДА СИ НАПРАВИМ ОТ НАШИЯ WORD DOC ИНТЕРАКТИВЕН ТЕСТ

Благодаря на Тони Миланова за оказаната чест и доверие и за чудесния и блог, от който всички ние се учим да бъдем по-добрите учители на съвременна България.

Моменти от класната стая Гостуващи автори

Роси Минева

Росица Минева е учител по английски език в 5 ОУ „Митьо Станев“, гр. Стара Загора. Амбасодор в Глогстер. Един от пионерите в т.н. „обърнато обучение“. Нейното уики „Класна стая по английски език“ е победител в наградите на Едюблог за 2012 и финалист за 2013. Росица Минева е учител, чиито практики в преподаването на чужд език са световно признати, както и опита й в проектно-базираното обучение и разработването на европейски проекти по Коменски, Е- Туининг и др.

С удоволствие Ви представям нейната статия, разработена специално за „Моменти от класната стая“ – „Интерактивни тестове – как да си направим от нашия MS Word интерактивен тест“.

……………………….

ПОЛЕЗНО И ЛЕСНО

От три години изготвям тренировъчни интерактивни тестове по английски език за своите ученици и съм убедена в тяхната огромна полза като подготовка за стандартизираните тестове по английски език. Понякога използваме електронните варианти с малко променено съдържание и като поправка на тестово…

View original post 553 more words

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s