Най-доброто от #eddies14 – резултати

edublog_winner_wiki

Благодаря на всички българи гласували за български образователни ресурси на Едублог наградите 2014. Много се радвам за призовите места на всички български финалисти и горещо благодаря за подкрепата, която получихме от широка аудитория колеги, родители и ученици. Нашето класно уики EnglishclassroomBG е за втора година победител в категория “ Най-добро образователно уики“ на този престижен конкурс! Благодаря Ви! Честито и на другите български призьори – заслужена и достойна победа!

Ето и списъка на тазгодишните победители на Едублог наградите:

1418759023-sourceПет достойни български победители в пет категории! Браво на българския образователен уеб! Браво и на народа, подкрепил тяхното участие! Амин!

Моменти от класната стая

Благодаря на всички читатели, последователи и приятели на „Моменти от класната стая“, които и тази година гласуваха за наградите на Едюблог и помогнаха българските образователни уеб отново да заемат призови позиции!!

За втора поредна година, „Моменти от класната стая“ е победител в категорията „Най-добър индивидуален блог“. Това ме прави изключително горда и мотивирана да продължа да пиша и споделям с колегията своите открития и идеи. Благодаря Ви, приятели!!!

Чувствам се развълнувана и от факта, че за втора поредна година се нареждам до най-известните и значими имена в световния образователен уеб елит в категорията „Цялостен принос“. Благодаря на всички, които ме номинираха за тази категория!!! Да бъда сред имена като Larry Ferlazzo и Деси Миленкова, за мен е огромна чест!!! Благодаря Ви, че ме наредихте на второ място!!!

Изключително съм горда и от факта, че много български ресурси се наредиха сред победителите и подгласниците в един от най-трудните категории…

View original post 167 more words

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s