LiveBinders за граматичен преговор

LiveBinders е чудесен инструмент, с който можем да си класифицираме и подредим селектирано учебно съдържание по удобен и достъпен за нас и нашите ученици начин. С инструментите на сайта можем  да си напишем учебен план, както и да си „обърнем класната стая“ – има инструменти за писане на текст и добавяне на всякакъв вид медия чрез ембед и което наистина намирам за много ценно – можем много лесно да си вмъкнем цели уеб страници от всяко едно местенце в Интернет. Тони Миланова подробно е обяснила в своя професионален блог „Моменти от класната стая“  как се работи с инструментите. И още ресурси от чудесната Тони селектирани и подредени с този инструмент. Благодаря, Тони!

Само да добавя, че мобилната версия за iOS е в iTunes, а за Андроид   вече е налична в Google play, но може да се изтеглите и от този линк.

11009156_10206732034367880_4546346031241520406_n

А аз си организирах с помощта на LiveBinders годишния преговор по Английска граматика за 4ти клас с електронни работни листи (използвах за целта още 2 инструмента –  j2e  и weebly). Сайтът LiveBinders позволява материалите да бъдат споделени поверително с определена аудитория – аз използвах и тази функция, така че да могат да се видят само след като се вкара ключ. Коментирайте поста, ако искате да получите достъп към преговора  –  ТОЗИ Е ЛИНКЪТ.

on the comp

Благодаря за отделеното време и внимание!

Advertisements

10 thoughts on “LiveBinders за граматичен преговор

  1. Идеята за различното преподаване винаги ме е привличала. Всеки опитващ се да го прави, е наясно колко е трудно. Благодаря ти, че споделяш труда си, за да мога и аз да се уча!

    • И аз благодаря, Павле! Всички сме ученици цял живот. В нашата професия няма как да спреш или забавиш – трябва да сме в час 🙂

  2. Роси, ти си като една сигурна пътечка към върховете! Може и да звучи шаблонно, но винаги много хора разчитаме на помощта ти, а пък ти с удоволствие си готова да покажеш пътя, по който да продължим >3 мноооооооооооого!

  3. Роси, верен твой последовател съм, откакто те познавам. Всяко твое ново откритие в помощ на работата ни е много, много полезно и интересно за мен. Наистина не успявам да апробирам всичко, което представяш толкова успешно и разбираемо.. Броят им все повече се увеличава! Но твоите полезни сайтове са записани в моите „фаворити“, получавам имейли, за новите ти статии, не ги изтривам и винаги си зная, че имам ли по-свободно време се връщам към тях. Писах ти съобщения в Educaplay, защото имам някои въпросчета. Прегръщам те, мило приятелче! ❤

    • Благодаря ти, мило Ели! Много ценя твоето мнение на специалист и естет – знаеш. 🙂 Ох, в Educaplay не съм влизала от месец, но сега ще надникна и ще отговоря. Гушкам те и лека, мило, че пак съмна 😉

  4. Роси, чудесен инструмент! Благодаря. Неверотна си.Почнах да мисля как да го прилагаме в горния курс!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s