Дигитална книжка с Ourboox

screenshot_2

Ourboox.com е сайт, в който можем да си направим интерактивна дигитална книга и да споделим с онлайн аудитория. Книгата може да съдържа текст, картинки, видеа,  и всякакъв вид учебни ресурси, които да се вградят в нея чрез хипер връзки или embed код. Приложенията и за обучение са неограничени. Книгите могат да се споделят публично или лично, посредством линк, социални мрежи  или вграждане в сайт. Регистрацията в сайта става с електронна поща и парола. С инструментите се работи лесно – вижте тук как става, можете да преведете директно с хром браузъра на български език.

Ето първите няколко книги, които направих сама и при взаимодействие с моите ученици (кликнете на имиджите, за да достигнете) :

2018-02-05_1421Книжката съдържа проекти на мои ученици направени с eduBuncee и Glogster EDU тяхното Seesaw дигитално портфолио. Направена е за целите на eTwinning партньорство.

2018-02-05_1426

Книгата съдържа видеа и learning apps забавни упражнения. Тя е за обобщение на граматика – минало време на спомагателен глагол TO BE. Подходяща е за учениците от  4ти клас.

2018-02-05_1423

Книжката включва видеа и Quizlet флаш карти, упражнения и тестове. Упражнява сегашно време на спомагателния глагол TO BE. Подходяща e за учениците от 2ри клас.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s