Мотивационни постери за класната стая

Толкова съм си свикнал с тях – окачени са ми над бялата дъска и къде ли още не?! Години вече, може би изкараха един випуск, мотивирайки своите ученици и по този начин.

classroom classroom 1

Дали не е време да си направя нови? Тези ги открих в сайта TES.com, който е подобен на нашето „Начално образование“ , а от тук виждам, че съм ги споделила преди 5 години, което означава, че може и от толкова да са ми в употреба. Двадесет са на брой и ето някои от най-любимите ни.

image-0007 image-0013 image-0017

Ето линк за теглене на постерчетата като pdf, ppt. и  word doc.  А ТУК можете да откриете и побългарената им версия . Ако решите да си поиграете и да си направите подобни мотивационни постери за  нуждите на вашата класна стая – ето тук е zip-а с клипартите за теглене. Аз определено ще се възползвам от него много скоро. Ето и един страхотен pdf конвертор, който не бих си позволила да изгубя от поглед. A тук наистина бих потърсила нови,свежи  и мъдри цитати, с които  да стимулирам и мотивирам  ученици да мислят критически и да се забавляват, изучавайки новия за тях език.

Благодаря за вниманието!

10 thoughts on “Мотивационни постери за класната стая

  1. Мотиватор си ти, Роси, и то неповторимо заразяващ! Продължавай, момиче, продължавай!

    • Рози, благодаря ти за милия коментар! 🙂 Мотивиран добре, означава ангажиран активно, а ангажираността винаги дава положителни резултати и в училище, и в живота! Затова че – няма заден, продължаваме! 🙂

  2. Супер са, ще си ги взема на БГ 🙂 Много ти благодаря! Успешна учебна година, работливке!

    • Благодаря, Петя! Вземи си каквото ти е необходимо. Ще споделя новичките с удоволствие, когато са готови. И на теб успешна нова учебна 🙂

  3. Роси, невероятни са! Честно, не се бях и сетила за този вид „нахъсанки“. Взех си БГ вариант и постепенно ще ги окачвам! Поздравявам те за изпълнението и споделянето на толкова труд! Успех!

    • Много ми харесва термина „нахъсанки“, Шери 🙂 Много точно! Благодаря за включването и ви пожелавам една здрава, успешна и нахъсана нова учебна година! Прегръдки!

  4. Чудесни идеи! Богата колекция! Благодаря от сърце за споделения труд!

  5. И аз възнамерявам да използвам някои от тях на български, но те мен ще „нахъсват“ , тъй като децата ми не могат да четат. Поздрави!

Вашият коментар